Project deelfietsen op Aalst Zuid - 2021

Beste ondernemer op Aalst Zuid,

In 2020 hebben we als Bedrijvenvereniging ondanks de corona belemmeringen toch nuttige tijd kunnen besteden aan het verwerven van een subsidie voor het installeren van een fietsdeelproject op Aalst Zuid.
Dit project loopt in samenwerking met Stad Aalst en de Provincie Oost-Vlaanderen.
Het beantwoordt alvast aan één van de vele vragen die we kregen van de bedrijven omtrent het delen van diensten naar aanleiding van de herinrichting van Aalst Zuid.
Wat dit project exact zal inhouden, hangt in grote mate af van jullie, de bedrijven op Aalst Zuid.
Uitgangspunt is dat de Bedrijvenvereniging graag fietsen ter beschikking wil stellen aan bedrijven op Aalst Zuid die personeelsleden voor hun “last-mile” woonwerkverkeer op de fiets willen krijgen. Bijvoorbeeld om vanuit het treinstation van Erembodegem de deelfiets te nemen naar hun bedrijf.

Wil jij met jouw bedrijf hieraan graag deelnemen?  Wil jij graag jouw personeel laten genieten van dit voordeel? Laat ons dan voor het eind van deze maand iets weten. Dan werken we samen met alle geïnteresseerden een optimaal plan uit.

Om ons alvast op weg te helpen, hebben we antwoorden op onderstaande vragen nodig :

Wil jij / je bedrijf op Aalst Zuid graag meewerken aan dit project?

Zijn er personeelsleden in jouw bedrijf die met de trein/bus naar het werk komen en de laatste kilometer(s) te voet of op andere wijze afleggen?

Of nog beter, zijn er personeelsleden die niet met de trein/bus naar het werk komen, net omdat ze die laatste kilometer te voet moeten afleggen?

Hebben jullie al ervaring met deelfietsen en wil je die kennis graag delen in dit project?

Laat ons snel weten via   info@aalstzuid.be

We houden jullie op de hoogte !