Herinrichting Aalst Zuid - 2e Participatiemoment op 22/11/2019

Save the date : Vrijdag 22/11/2019


2e participatiemoment herinrichting Aalst Zuid – enkel voor Bedrijfsleiders !
De volgende stap in het voortraject herinrichting Aalst Zuid zetten we op 22 november 2019.
Dit participatiemoment is enkel voor bedrijfsleiders.  Deze keer is het immers de bedoeling om mogelijke ingrepen op het industrieterrein te bespreken die verder gaan dan de grens van het publieke domein.  Dit om het industrieterrein in de toekomst zo optimaal mogelijk te benutten en er een aangename werkplek van te maken met aandacht voor de klimaatdoelstellingen.

Er is onder andere een presentatie voorzien over de verplichte ontkoppeling van de riolering en infiltratie/buffering van regenwater door de bedrijven op het bedrijventerrein.  Gezien de mogelijke financiële implicaties hiervan, is uw aanwezigheid meer dan ooit van belang !

U kunt nu inschrijven per email naar info@aalstzuid.be, een volledige uitnodiging met dagorde volgt.


Praktisch:
 
Wanneer :  Vrijdag 22 november 2019 van 11.30u tot 15.00u
Locatie :  Gebouw FLUVIUS – Industrielaan 2 – 9320 Erembodegem (zuid III)