Herinrichting Aalst Zuid - 1e participatiemoment op 3/6/2019

Beste bedrijfsleider,

Op vrijdag 29 maart vond de infosessie plaats over de toekomst van Aalst Zuid. Hierin werd toelichting gegeven over hoe het voortraject voor herinrichting van Aalst Zuid II en III wordt aangepakt. Streekintercommunale SOLVA | Streekoverleg zal het voortraject herinrichting uitvoeren. Dit zal lopen in nauwe samenwerking met stad Aalst, de Bedrijvenvereniging Aalst Zuid vzw en de ondernemers op het terrein, met de steun van VLAIO en de stad Aalst.
Klik hier voor de presentatie:
_Aalst_Voortraject_herinrichting_Zuid_II_III_Presentatie_Ondernemers.pdf 
 
Indien u bedrijfsleider bent op Aalst Zuid II of III zal u in de loop van de volgende maanden gecontacteerd worden om een vragenlijst in te vullen over uw ruimtegebruik, mobiliteit, energie en socio-economie.
Om dit tot een goed einde te brengen, wenst Solva graag 1 aanspreekpunt voor dit project per bedrijf op Aalst Zuid II en III te noteren (uzelf of een medewerker).
Gelieve hier de contactgegevens achter te laten.

Daarnaast roepen we alle bedrijfsleiders op om deel te nemen aan de participatieavond op maandag 3 juni om 18u bij Fluvius, Industrielaan 2 te Erembodegem.
Op deze avond kan iedereen zijn ideeën voor de herinrichting van de industriezone II en III achterlaten.  Naast de bedrijfsleiders worden ook de werknemers op het terrein, de omwonenden en de stakeholders uitgenodigd. 
U kan zich alvast hier inschrijven. De bedrijven op Aalst Zuid II en III zullen eind deze maand affiches ontvangen over deze avond om zo het personeel op te roepen hieraan deel te nemen.
 
Alvast bedankt voor uw medewerking en zoals steeds rekenen we op uw talrijke aanwezigheid.

Praktisch :


EERSTE PARTICIPATIEMOMENT :
Datum: maandag 3 juni 2019
Uur:  ontvangst vanaf 17.30u met broodjes, tot 21u.
Locatie: in de  vergaderzaal van Eandis/Fluvius, Aalst Zuid III, Industrielaan 2, Erembodegem
 

Contact :