welkom "De Glazen Toren" - nieuw bedrijf op Aalst Zuid III

Deze brouwerij, in de regio goed gekend voor het Aalsterse stadsbier Ondineke, Oilsjtersen Tripel, Saison d’ Erpe Mere, en andere bieren, opent in de tweede jaarhelft een bijkomende plant in Aalst Zuid III, Watermolenstraat 14.
De van de bvba Nilau aangekochte hal wordt tegen dan grondig gerenoveerd om voor de brouwerij te dienen als bijkomende vergistingsruimte, en als afvulhal voor 33 cl flesjes.
De brouwerij die thans 80 % van haar productie exporteert naar de USA, Japan, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Italië, British Columbia, en nog andere, richt zich door het op de markt brengen van 33 cl flesjes thans ook bijkomend op horeca bedrijven zoals cafés, tavernes en restaurants.
Contactpersoon voor Vlaanderen is Sales Manager Lionel De Vos, telefoonnummer: 0460 94 50 94 email: lionel.devos@glazentoren.be